07-07-2019 19:30 - 20:30
Pladser 0/20
Pris: 199.0

NB! Dette Webinar er Automatisk - dvs. der kan ikke stilles spørgsmål "live" undervejs, men spørgsmål kan sendes til info@sapu.dk hvor vi vil besvare dem hurtigst muligt.  

Nu kan du blive sat ind i reglerne om fastsættelse af husleje, hvis du overvejer at udleje fx ejerlejlighed, andelsbolig eller hus. 

Vi gennemgår fastsættelse af husleje forskellige typer af ejendomme, og de undtagelser som findes i lovgivningen. I løbet af Webinaret gennemgår vi konkrete cases hvor ejerlejligheder har været indklaget til Huslejenævent og hvad nævnets afgørelser vedr. husleje har været og selvfølgelig hvorfor. 

Emner der gennemgås 

  • Huslejefastsættelse regulerede / uregulerede kommuner
  • Lejefastsættelse ved værelsesudlejning
  • Undtagelser fra lejereguleringen herunder fri husleje 
  • Huslejefastsættelse for forbedrede lejemål 

Webinaret vil give dig en grundlæggende forståelse for hvordan husleje bliver reguleret, og hvad du skal være opmærksom på for at minimere risikoen for at huslejen i dit kommende lejemål bliver nedsat. 

Til Webinaret vil der være mulighed for at stille spørgsmål undervejs, materialet fra Webinaret udsendes til alle deltagere efterfølgende. 

Er du Medlem eller Premium Medlem så husk at logge ind inden du tilmelder dig seminaret, så du kun betaler medlemsprisen. Premium medlemmer kan deltage gratis.   

Webinaret varer ca. 1 time. Husk at logge ind hvis du er medlem, så du får seminaret til medlemspris!!