Huslejefastsættelse

Vurdering af af husleje er vanskeligt, fordi reglerne om husleje er komplicerede og afhænger af mange faktorer, som du kan læse mere om her:

Regler om husleje

Vi har arbejdet med husleje og huslejeregulering i 10 år og har dermed en solig erfaring inden for området. 

Som medlem kan du nemt få vurderet din husleje


Som medlem hos SAPU kan du få vores vurdering af det lejedes værdi for dit lejemål. Det er nemt og forudsætter blot nogle få oplysninger fra dig. Bestil din vurdering allerede i dag ved at logge ind på din konto her på SAPU, og oprette din bolig hvorefter du kan bestille vurderingen.

Få huslejevurdering hos SAPU

Når du bestiller en lejevurdering modtager du en redegørelse fra os sammen med vurderingen af det lejedes værdi for din bolig. Du kan bruge vurderingen overfor fx bank, realkreditinstitut eller SKAT da SAPU’s kompetence er bredt anerkendt, og skulle der være behov for en uddybning af vurderingen står vi selvfølgelig til rådighed. 

Du kan også få vurderet huslejen for et lejemål, som allerede er igang og dermed finde ud af om du evt med success kan gennemføre en lejeforhøjelse overfor lejer. 

Når vi vurderer huslejen sker dette med baggrund i vores mange års erfaring med huslejenævnssager om lejens størrelæse på vegne af medlemmer, og ud fra statistisk materiale vi har til rådighed om den lovlige leje. 

Vi kan vurderer husleje for alle kommuner i Danmark og uanset om der er tale om ejerlejlighed, andelsbolig, værelse eller hus. 

Få hjælp til at fastsætte huslejen


Vi leverer vurderingen af husleje til dig i en PDF fil, som du også kan bruge overfor fx. SKAT eller din bank, hvis du er blevet bedt om at dokumentere hvad den lovlige leje er. 

Som medlem koster vurderingen ikke noget (premium medlemskab) og du kan få lavet vurdering på flere lejemål, hvis det ønskes.   

Opret dig som medlem nu, så kan du bestille en lejevurdering med det samme.


Ønsker du en straksvurdering fra SAPU uden medlemskab? 
Bestil Lejevurdering her - du modtager den inden for 1-2 dage.