Slip for besværet og alle de bekymringer, der knytter sig til at starte på en ny udlejning. Lad os klare processen med at finde din næste lejer.

Udlejning er en tillidssag og kræver juridisk kompetence
Vi har rådgivet vores medlemmer igennem mere end 10 år, og har således en unik forståelse for de problemer du som udlejer kan støde på hvis du får den forkerte lejer. Lad os finde din næste lejer, så er du og dit lejemål i sikre hænder. 

Hvorfor vælge SAPU.dk som partner til at finde din næste lejer? 
Hvis du spørger de fleste andre bureauer, der arbejder med at finde lejere, så er det netop kun del de tager sig af. Du står således alene med lejeforholdet når lejekontrakten er underskrevet. Sådan er det ikke hos SAPU. Hos os står vi til ansvar for lejeforholdet også når lejer er flyttet. Det betyder, at vi er mindst lige så interesserede i at finde den rette lejer, som du er.

Hvordan finder i min lejer? 
Vi samarbejder med en række virksomheder og agenter, der søger bolig for kvalitetsbevidste lejere, i mange tilfælde fra udlandet. Ofte finder vi lejere igennem netop dette netværk. Vi har ligeledes vores egen boligportal, hvor vi annoncerer overfor professionelle samarbejdspartnere.