Lad os håndtere de svære ting 

Vi håndterer mange sager for vores medlemmer, som ønsker at sikre sagsbehandlingen sker efter gældende regler. Har lejer eller lejerforening fx kontaktet dig eller meldt dig til huslejenævnet, kan det være en god idé at kontakte os og høre nærmere om muligheden for at lade os føre sagen på dine vegne. 

Vi kan også repræsentere dig overfor lejer i forbindelse med fx:

  • Varslinger (Lejeforhøjelse, varsling af adgang til lejemålet, varslinger om aconto mv)
  • Opsigelser, ophævelser og evt. Fogedrekvisitioner. 
  • Påbud og advarsler til lejer 
  • Mægling, forlig og frivillige aftaler.   

Priser og vilkår

Prisen vil ofte bestå dels af timeforbrug og dels af omkostninger til forsendelse, idet der er fortsat er skriftlighedskrav på en række meddelelser i lejeforhold. 

Vi oplyser altid det forventede tidsforbrug på opgaven, og vi forsøger at være effektive uden at kompromittere kvaliteten af vores arbejde. Du modtager altid kopi af det materiale vi udarbejder og det vil blive oprettet sammen med kopi af indleveringsattester mv. i en mappe og tilknyttet dit lejeforhold her på ”Mit SAPU”, hvormed du altid kan tilgå materialet.

SAPU Premium medlem    kr. 1.100,00 pr time inkl. moms
SAPU medlem                       kr. 1.300,00 pr time inkl. moms 

Hvordan opretter jeg en sag 

Hvis du opretter dit lejeforhold under ”Mit SAPU” kan du efterfølgende oprette en sag på lejeforholdet under ”Sagsbehandling” i Mit SAPU. Ellers kan du blot ringe eller skrive til os, så sørger vi for at oprette sagen i vores system. 

Få hjælp fx. til at varsle huslejeforhøjelse

Du kan også oprette din egne sager

Du vil måske komme ud for, at der opstår en sag med lejer, som du gerne vil håndtere på egen hånd. Du kan dog med fordel bruge SAPU's sagsbehandlingssystem som medlem hos os. 


Du kan nemt oprette en sag, uploade billeder, kvitteringer, korrespondance med lejer osv, så har du dokumentationen i orden og samlet et enkelt sted. Du kan også oprette og sende fx. indflytningsrapport eller fraflytningsrapport direkte til lejer via vores system. 

Er du ikke medlem endnu? 

Sagsbehandling hos SAPU sker til særlige takster, som kun er mulige som følge af de mange udlejere der er medlem hos os. Typisk er vores satser mere end 50% lavere end ved tilsvarende anvendelse af Advokat. Hvis har konkrete udfordringer med din lejer, som du ønsker vores vurdering af inden du bliver medlem, så ring til os på 25758382 eller skriv på info@sapu.dk 

SAPU medlemskab kan fradrages overfor SKAT. 

Medlemskab kan oprettes her og udgiften til både medlemskab og evt. sagsbehandling kan trækkes fra i SKAT i forbindelse med aflæggelse af regnskab / indberetning af din udlejning.