Lad os håndtere de svære ting 
Vi håndterer mange sager for vores medlemmer, som ønsker at sikre sagsbehandlingen sker efter gældende regler. Har lejer eller lejerforening fx kontaktet dig eller meldt dig til huslejenævnet, kan det være en god idé at kontakte os og høre nærmere om muligheden for at lade os føre sagen på dine vegne. 

Vi kan også repræsentere dig overfor lejer i forbindelse med fx:

  • Varslinger (Lejeforhøjelse, varsling af adgang til lejemålet, varslinger om aconto mv)
  • Opsigelser, ophævelser og evt. Fogedrekvisitioner. 
  • Påbud og advarsler til lejer 
  • Mægling, forlig og frivillige aftaler.   

Priser og vilkår
Prisen vil ofte bestå dels af timeforbrug og dels af omkostninger til forsendelse, idet der er fortsat er skriftlighedskrav på en række meddelelser i lejeforhold. 

Vi oplyser altid det forventede tidsforbrug på opgaven, og vi forsøger at være effektive uden at kompromittere kvaliteten af vores arbejde. Du modtager altid kopi af det materiale vi udarbejder og det vil blive oprettet sammen med kopi af indleveringsattester mv. i en mappe og tilknyttet dit lejeforhold her på ”Mit SAPU”, hvormed du altid kan tilgå materialet.

SAPU Premium medlem    kr. 1.100,00 pr time inkl. moms
SAPU medlem                       kr. 1.300,00 pr time inkl. moms 

Hvordan opretter jeg en sag 
Hvis du opretter dit lejeforhold under ”Mit SAPU” kan du efterfølgende oprette en sag på lejeforholdet under ”Sagsbehandling” i Mit SAPU. Ellers kan du blot ringe eller skrive til os, så sørger vi for at oprette sagen i vores system. 

Hjælp til udlejer, rådgivning udlejer