Hvem er SAPU

SAPU blev stiftet i 2009 med det formål, at gøre udlejning mere forståeligt og tilgængeligt for alle private, personer som virksomheder, der udlejer bolig. 

Vores idé er, at skabe et hjemsted for alle private udlejere, hvor der er let og hurtig adgang til professionel juridsk assistance til en pris, som er konkurrencedygtig. 

Vi arbejder til dagligt for vores medlemmer med bl.a. sagsbehandling, formidling af lejemål, huslejevurdering og yder endvidere telefonisk og skriftlig hotline. 

I modsætning til mange Advokat- og juristhuse er vores eneste fokus privat udlejning.

VI følger dagligt markedet for privat udlejning, både i forhold til udbud, økonomi og jura, og gør bl.a. relevante dokumenter, blanketter, afgørelser mv. tilgængeligt og sammen med vores mere end 10 år lange erfaring kan vi også levere den nødvendige rådgivning om hvordan du bruger alt dette bedst muligt. 

SAPU er for alle private udlejere, om du har 1 eller 100 lejemål. Vi kan hjælpe med de små spørgsmål, de store og vi kan både finde din næste lejer og administrere dit lejeforhold. 

Endvidere, har vi, som de eneste i DK, Datatilsynets og Datarådets tilladelse til at opretholde og føre register over lejere, som tidligere har misligholdt deres lejeforhold. SAPU Listen, som registeret er benævnt, er tilgængeligt for alle vores medlemmer. 

Velkommen til SAPU.dk

Kontakt

Udfyld formularen herunder,  hvis du har spørgsmål til medlemskab eller ønsker en opringning. Vi servicerer udlejere over hele landet.