Lejekontrakten er den aftale mellem udlejer og lejer, der regulerer vilkårene for et lejeforhold. Der er en del bestemmelser i lejeloven, som man dog ikke kan aftale sig ud af i lejekontrakten mens andre bestemmelser kan fraviges, herunder at lejer, i nogen tilfælde, kan pålægges forpligtelser som ellers ikke er normalt i lejeloven. 

Det er vigtigt, at lejekontrakten bliver skrevet korrekt. Den kan ikke gøres om når den først er underskrevet og desværre giver det store problemer og økonomiske tab for mange udlejere, hvis lejekontrakten er fejlagtigt udfyldt. 

Vi har arbejdet med lejeloven i mere end 10 år og samarbejder med både Ejendomsforeningen Danmark og Advokat for at sikre, at vores arbejde er af høj kvalitet. 

Derfor kan du trygt bestille udarbejdelse af lejekontrakt hos. 

Priser, vilkår og bestilling

Når du bestiller en lejekontrakt hos os, så bliver arbejdet gjort færdigt. Dvs. alle nødvendige til rettelser er uden yderligere beregning. Det er vores mål, sammen med dig, at kontrakten bliver 100% færdig og klar til underskrift. Alle spørgsmål, du måtte have til kontrakten besvarer vi selvfølgelig grundigt og vi leverer også konkret rådgivning til det kommende lejeforhold. 

Kontrakten er typisk klar inden for 2-3 dage.

Lejekontrakten bestilles under ”Lejekontrakt” på Mit SAPU men kan også bestilles blot ved at skrive til os eller kontakte os telefonisk. 

Lejekontrakten betales ved levering – priser fremgår herunder: 

SAPU Premium medlem       kr. 995,00 inkl. moms
SAPU medlem                         kr. 1.500,00 inkl. moms
SAPU medlem (24Plus)         kr. Inkluderet i medlemskabet.

Hjælp til lejekontrakt