Hotline lukket i uge 29 og 30

SAPU's telefoner, herunder medlems-hotline er lukket i uge 29 og 30.
Der er dog mulighed for at træffe individuel aftale om telefonisk rådgivning. 

Vi leverer fortsat skriftlig rådgivning og sagsbehandlinger fortsættes også. 

Der kan ligeledes bestilles lejekontrakt, huslejevurdering mv. i perioden, som dog må forventes at blive leveret med en smule forsinkelse. 

Kontakt os jeres medlems-chat eller info@sapu.dk 

SAPU.dk

15-07-2020 08:58:31 Ann-Louise skrev
Hej, Jeg er nyt medlem og har brug for juridisk vejledning i form af en sag der er bragt til Huslejenævnet. Jeg har fået en tidsfrist for besvarelse af sagen. Derudover skal samme lejer fraflytte 31/7 og jeg har behov for hjælp til hvordan jeg skal forholde mig på fraflytnings dagen. Jeg træffes på 30654319 Mvh Ann-Louise Thranov