LLO - Hykleri og løgn

LLO - Lejernes Landsorganisation, mener at DEAS (administrationsselskab) benytter sig af afpresning, fordi de tillader sig at påminde LLO om, at lejen ikke er for høj i et lejemål, når Boligretten har taget stilling til ejendommen tidligere og givet udlejer medhold.

At DEAS påpeger, at en evt ny sag om lejens størrelse, vil ende i Boligretten er iøvrigt helt efter bogen. LLO mener, at dette er et udtryk for "ulige" magtforhold, og slutter af med at skyde skylden på BRL 5.2.

Det er, på alle måder, et uvederhæftigt opslag, fra en organisation, der i den grad benytter en hver given lejlighed til afpresse de små udlejere. Altså privat personer, der har begivet sig ud i en udlejning.

Vi har fx haft en sag, hvor LLO forlangte alverdens kontant beløb til trods for at deres medlem (lejer) havde smidt udlejers køkken ud (!!!).

LLO er, om nogen, de første til at gå efter store kontant beløb, ved at presse lovgivningen, der ellers i forvejen kun eksisterer for lejers skyld, til de absolutte yderste grænser.

For ikke at tale om hvor grænseoverskridende deres adfærd er i moral sammenhæng.

Hos SAPU har vi dagligt at gøre med LLO, og det er muligt at der findes udlejere, som fx. Kapitalfonde, der går til kanten af loven, men LLO er altså de sidste der skal gøre sig til moralens vagthund i den sammenhæng.

Har du haft kedelige oplevelser med LLO? Del dem i vores Facebook gruppe "LLO - LEJERNES KAPITALFOND"

https://www.facebook.com/groups/LLO.LEJERNESKAPITALFOND/

Se deres eget opslag her:Sammenlign med vores medlems oplevelser og vurder selv hvad, der forekommer mest "afpressende"