Ny Boligportal på vej fra SAPU!

Vi har været stille her på siden lidt tid - men det er ikke fordi vi har sovet i timen 😃

Igennem sommerferien har vi arbejdet intenst med vores udviklingspartner, på at skabe et tiltrængt alternativ til de etablerede lejebolig websites, der findes i DK. 

Når lejer og udlejer skal finde hinanden idag, forudsætter det, i næsten alle tilfælde, at lejeren betaler forholdsvis mange penge for at få adgang til kontaktoplysninger til udlejer.

Det synes vi egentlig er unfair. Lejere skal ikke straffes for at ville leje - men de skal opføre sig ordentligt når de har fået et lejemål. 

Sidstnævnte er vi kendt for at håndhæve på vegne af vores mange hundrede medlemmer, både med SAPU Listen men også i vores daglige arbejde med at sanktionere og fjerne lejere fra lejemål, de ikke respekterer. 

Men der findes mange gode lejere i DK og de skal have adgang til udlejere, der ligeledes har de bedste intentioner om en fair og rimelig udlejning. 

Det mener vi, at SAPU er den rette til at facilitere og det gør vi nu med en helt ny funktion på vores website hvor lejere kan søge blandt vores medlemmers lejemål uden beregning eller andre krav. Det mener vi, giver den bedste start på et lejeforhold. 

Samtidig lover vi alle vores medlemmer, der sætter bolig til leje via vores portal, at vi skriver deres lejekontrakt for dem. Ikke med en robot eller halvfærdigt copy/paste arbejde, men en rigtig individuelt udarbejdet lejekontrakt. Det sikrer både lejer og udlejer mod svindel og misforståede vilkår. 

Det er vores bidrag til et mere fair, gennemsigtigt og ordentligt lejemarked i DK. 

Hold øje med sapu.dk og her på vores Facebook side for oplysninger om lancering. 

Nu hvor du læst så langt, så del endelig opslaget blandt venner, grupper og fælleskaber, som vil sætte pris på en ny boligportal, der tjener penge på at være ordentlig istedet for det modsatte! 

Mange sommerhilsner SAPU.dk