Ny guide til vand og vandregnskaber

Vi har netop udgivet en større guide til vand og vandregnskaber, som alle medlemmer hos SAPU kan læse. Guiden gennemgår følgende emner: 

- Udgifter der kan medtages i regnskabet til vand

- Aconto afregning

- Regnskabsperioder 

- Regnskabsaflæggelse og formalia 

- Tvister

Læs guiden her og bliv klogere på hvordan du håndterer vandregnskab! 

https://sapu.dk/blog/sapu-guid...

Ikke medlem endnu? 

Opret dig idag, og få glæde af alt vores indhold samt 

  1. Få adgang til professionel rådgivning: Som medlem af SAPU kan udlejere få adgang til professionel rådgivning om lejerelaterede spørgsmål og udfordringer.

  2. Få styr på lovgivningen: Lejeloven og dens tilhørende regler kan være komplicerede og svære at navigere i for udlejere. SAPU kan hjælpe med at få styr på lovgivningen og undgå eventuelle juridiske problemer.

  3. Spar tid og ressourcer: Ved at blive medlem af SAPU kan udlejere spare tid og ressourcer på at navigere i lovgivningen og administrere deres udlejningsejendomme.

  4. Sikre et godt forhold til lejerne: Ved at have styr på lovgivningen og undgå juridiske problemer kan udlejere sikre et godt forhold til deres lejere, og dermed reducere risikoen for konflikter og retssager.

  5. Få adgang til relevante kurser og arrangementer: SAPU tilbyder relevante kurser og arrangementer for udlejere, der ønsker at blive bedre til at administrere deres udlejningsejendomme og forstå lejeloven bedre.