Nyt dokumentationskrav ved fremsendelse af påkrav til lejer

PostNord har ændret deres procedure for fremsendelse af rekommanderede breve og breve med afleveringsattest. Tidligere blev modtageren informeret om, at der var en forsendelse til afhentning via en besked i postkassen. Men nu adviseres modtageren pr. email eller SMS om at afhente brevet i nærmeste postbutik. 

En nylig dom understreger vigtigheden af at kunne dokumentere lejerens email adresse i forbindelse med fremsendelse af rekommanderede breve. Dommen viser, at udlejeren skal kunne dokumentere, hvilken email adresse der er blevet anvendt ved afsendelsen fra PostNord. Det er afgørende for at sikre, at betalingspåkravet når frem til lejeren.

Læs vores kommentarer og vores resume af dommen her (kræver medlemskab)

Hvorfor vælge SAPU Medlemskab? 

SAPU er din pålidelige partner, når det kommer til juridisk rådgivning for udlejere i Danmark. Vi tilbyder en bred vifte af tjenester, der er skræddersyet til at imødekomme dine behov som udlejer. Vi tager i mod både privat personer, selskaber, administratorer og foreninger. 

Med vores månedlige medlemskab får du adgang til en telefonisk hotline, hvor du kan ringe og få svar på dine spørgsmål om lejeret. Du får adgang til vores unikke SAPU Chat, hvor du kan skrive og få svar på dine spørgsmål via din SAPU-konto. Vi tilbyder også sagsbehandling, hvor vi repræsenterer dig over for lejere, LLO, advokater og lignende. Og med SAPU Listen, vores advarselsregister over lejere, der tidligere har misligholdt lejeforhold, kan du træffe informerede beslutninger om dine lejere.

Hvis du ønsker at sikre dig, at dine lejeforhold håndteres professionelt, og at du får den bedste rådgivning og støtte, er SAPU det rigtige valg for dig.

Meld dig ind i SAPU

Tilmeld dig SAPU nu


Vil du tale med os?

Ønsker du i stedet, at vi kontakter dig på baggrund af konkrete behov, så klik herunder: