Ny guide vedr. korrekt opvarmning og udluftning

Vi går vinteren i møde og denne gang sker det samtidig med en global energikrise. Det er således betydelige risici for både lejere og lejemål, hvis lejer ikke opvarmer og udlufter boligen tilstrækkeligt. 

Derfor har vi lavet en guide, som du kan sende til din(e) lejer(e), som giver både gode tips til at minimere varmeregning, men som også i klar tekst forklarer deres pligt i forhold den kommende tid. 

Guiden er gratis og kan hentes af alle, uanset medlemskab hos os. 

Hent guide GRATIS her: SAPU's guide til korrekt opvarmning

Sørg dog også for at din lejer betaler tilstrækkeligt aconto varme, da store efterregninger er evig kilde til tvister. Hvis du er medlem hos os kan du hente et udkast til varsel om forhøjelse af aconto her.

Vi ønsker både lejere og udlejere en tryg vinter og står klar til rådgive alle medlemmer hos SAPU om de udfordringer som den kommende tid byder på, både ny lejelov, indeksregulering, varme og energiregninger og håndtering af lejere som ikke behandler det lejede forsvarligt eller betaler hvad de skal.

Opret medlemskab hos SAPU og få adgang med det samme.

 

eller skriv til os her hvis du vil ringes op for en dialog om SAPU medlemskab er det rigtige for dig. 


Brug for huslejestatistik?

Besøg husleje.dk og få en gratis profil allerede idag! Du kan søge efter udbudspriser på husleje i hele landet, og få detaljeret indsigt, fx. hvad huslejen er for lejligheder i post nr. 2300 på mellem 50-80m2. 

Husleje.dk indsamler data fra annoncerede lejemål fra private, boligselskaber og pensionskasser, vi indsamler dagligt, og du kan således hente statistik helt frem til dags dato!